EL MAMMA SPARERIBLIJN

EL MAMMA SPARERIBLIJN Rijswijk Spareriblijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1496 beoordelingen
5 apr 2020 om 21:59 Ik heb geen maiskolven ontvangen, wel betaald. M.a.w. De bestelling was niet compleet..
5 apr 2020 om 21:40 In het overzicht stond 40 minuten, na bestellen stond er 60 minuten (dus jammer), maar ze waren er al na 25 minuten! Bezorger was keurig en eten was heerlijk en ruimschoots voldoende.
5 apr 2020 om 19:52 Volgens de sms zou de bezorgtijd 90 minuten zijn, maar gelukkig ging de bel al na 30 minuten. Heerlijke spareribs. Ik haalde ze vaak af, maar nu voor het eerst thuisbezorgd
5 apr 2020 om 1:24 Snelle levering! Lekkere patat. Shoarma viel een klein beetje tegen.
4 apr 2020 om 7:12 Order had 40min delay despite ordening 2h in advance. Spare ribs tasty , but fries were completely cold and not good at all.
3 apr 2020 om 21:31 Veel en lekker eten. Voor de hoeveelheid vlees had ik wel meer dan 1 pitabroodje pp verwacht, maar we hebben echt genoten.
2 apr 2020 om 20:54 Lekkahhh
2 apr 2020 om 18:52 Top weer!!
1 apr 2020 om 20:39 Duurde superlang! Hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Heb 2x gebeld en zeiden beide keren dat het onderweg was. 3e x werd ik teruggebeld dat er iets ineens was mis gegaan.. hebben 1 ijsje vergoed gekregen voor een rekening van 43.75 schandalig!!!
1 apr 2020 om 17:34 Verkeerde de bestelling ff een belletje en toen hebben ze het keurig op gelost
1 apr 2020 om 0:04 Top spare ribs, precies goed
31 mrt 2020 om 18:24 Prima eten, wel twee maal dezelfde spareribs ipv twee verschillende zoals besteld. Ruime porties en lekkere sausjes en salade erbij. Een goede ervaring voor de eerste bestelling. Wij gaan zeker nog eens bestellen.